-30% ALE huoltotarvikkeista ja voiteista. ALE lasketaan kassalla (katso ostoskorista). Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksille!

Ekologiseen ulkoiluun erikoistunut Sambaskis yhteistyöhön Protect our Winters -järjestön kanssa

Sambaskis on vuonna 2020 perustettu ekologisen ulkoilun verkkokauppa. Kaupan valikoimassa löytyy mm suuren suosion saavuttaneet, täysin kasvipohjaiset ja fluorittomat NZERO -luistovoiteet, jotka sopivat niin laskettelijoille, lumilautailijoille ja murtomaahiihtäjille. Valikoimasta löytyy myös Optiwaxin Eco Tapeit ja Norse Skis sukset.

- POW:in ja Sambaskisin filosofiat ovat kuin yhdestä puusta veistetyt. Yhteistyön myötä voimme tukea toinen toistamme kasvattamalla tietoisuutta ja vähentämällä suksivoiteiden mukana luontoon päätyvien myrkkyjen määrää, Sambaskisin toimitusjohtaja Toffi Berger taustoittaa.  

Ilmastonmuutosta ehkäisevät teot

Protect our Winters on talvien ystävien organisaatio, jonka tehtävänä on suojella rakastamaansa talvista luontoa ja elämäntapaa ilmastonmuutokselta. Järjestö vie toimintaansa eteenpäin konkreettisin ilmastonmuutosta ehkäisevin teoin. POW Finlandin:in toiminnanjohtaja Noora Vihervaara iloitsee orastavasta yhteistyöstä.

- Hienoa, että Sambaskis lähti POW:in mukaan pelastamaan talvia. Yhteistyön tiimoilta pääsemme yhdessä Sambaskisin kanssa viestimään sekä ilmastonmuutoksesta isommassa kuvassa, mutta myös juuri voiteiden ja varusteiden vaikutuksesta tässä kokonaisuudessa. Toivomme, että jokainen POW:in kanssa solmittu kumppanuus kannustaa mukaan myös lisää ilmastoasioista kiinnostuneita yrityksiä. Yrityksillä on iso rooli siinä miten tehokkaasti ilmastonmuutosta saamme torjuttua.

Kulutustottumukset muutoksessa

Pitkällä aikavälillä POW:in tavoitteena on vaikuttaa liikenteen päästöihin sekä yhteisön sisällä, että poliittisen päätöksenteon kautta. Tämän lisäksi tavoitteena on vaikuttaa talviurheiluyhteisön kulutustottumusten muutokseen vastuullisemmaksi.

Tähän tavoitteeseen yhteistyö Sambaskin kanssa osuu kuin nenä päähän, Vihervaara päättää. 

Yhteistyön kunniaksi Sambaskis on räätälöinyt eri talvilajeille sovellettuja Sambaskis X POW -luistovoidepaketteja. Pakettien myynnin tuotosta 15% lahjoitetaan POW:ille ja koko verkkokaupan myynnistä 5%.